tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sitä sun tätä

Minulle aika sunnuntaista tiistaihin on tällä hetkellä urheilujen kannalta viikon raskain osa. Monella tavalla kuitenkin mielekkäin. Siihen kun mahtuu vähän kaikkea. Uintia varsinkin. Se sujuu edelleen, joten on hyvä mieli.

Sunnuntaiaamuisin on uinti kaverin kanssa, jonka viime sunnuntailta tosin tietoisesti siirsin lauantaille, sillä rintauintikurssilla oli edessä käsivetoja ja ne ovat raskaita. Sunnuntai-iltaisin käyn siis uintikurssilla. Meillä on kyllä ihan paras ohjaaja sillä kurssilla. Viestii selkeästi ja pilkkoo jutut sopivasti osiin. On se ilo silmällekin.

Vedoissa ei ollut kuulemma mitään sen suurempaa virhettä kuin että oli vähän leveä. Potkut tällä kertaa puolestaan menivät kapean puolelle. Luulisi, että tasapainottavat toisiaan, mutta ei se niin mene. Jalat olivat kyllä väsyneet perjantain punttitreenistä ja lauantain uinnista ja jouduin oikeasti panostamaan, että jaksoin yrittää teknisesti hyviä potkuja. Tämä kurssi on kyllä vahvistanut tunnetta, että rintauinti ei ole minun lajini. Toki minä sitä uin, koska haluan kehittää tekniikkaani. Tyylin vaihtaminen sitä paitsi keventää harjoitusta aina hetkeksi. Krooli on kuitenkin niin paljon helpompaa ja nopeampaa, että matkaa on kivempi uida sillä.

Sunnuntai-iltaisin olen kotona kymmenen maissa. Maanantaina herään taas kuudelta ja lähden salille. Eilen vuorossa oli jalkatreeni. Kyykkäsin 4 x 8 x 85 kg ja arvatkaapa mitä? Se ei tuntunut yhtä pahalta kuin aiemmin. Sain jopa toisessa sarjassa tuntumaa takareisiin ja ehkä pakaroihin. Säikähdin vähän. Nyt mietin tapahtuiko niin oikeasti. Etureisidominanssini on niin vahva, että yleensä kyykyt tuntuvat vain etureisissä. Olen vähän yllättynyt, että jaksoin niin hyvin noilla painoilla, kun vielä viikko sitten se tuntui todella pahalta.

Eilen illalla sitten kaksi tuntia balettia. Lisää treeniä reisille ja pohkeille ja kaupan päälle vielä kädet ja yläselkä. Baletti on minulle siltikin ennen kaikkea kehonhuoltoa, jolla haen parempaa liikkuvuutta. Otin kaksi tuntia peräkkäin, koska tammikuussa jäi sen verran tunteja välistä, että kymppikortti vanhenee pian ja pitää saada tunnit käytettyä. Kotona yhdeksän jälkeen.

Herätys tänään 5.45 ja kohti uimahallia. Se olisi ihan hyvin riittänyt alkuviikon liikunnaksi, mutta käväisin vielä illalla kiduttamassa pohkeita lyhyellä juoksulenkillä. Pitää tosiaan totutella taas juoksuun ja minimalistisiin kenkiin, joten yritän pari lenkkiä saada mahdutettua viikkoon. Kello on taas yli kymmenestä ja aamulla treenaan yläkropan salilla. Mukavaa. Odotan silti torstain hierontaa. Liian pitkä tauko ja raskaat treenit tuntuvat selässä - ja jaloissa, mutta ne joutuvat odottamaan vielä pari viikkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti