torstai 22. elokuuta 2013

Treenitön päivä

Treenittömiä päiviä on tänä kesänä ollut yllättävän paljon, kun en ole saanut itseäni uimaan tai juoksemaan. En tiedä miksi, sillä tykkään varsinkin uinnista ihan älyttömästi. Salilla sentään jaksan käydä intohimoisesti. Tänään en kuitenkaan treenannut. Söin kyllä. Sain myös tilaamani fitnessgurun paketin. Toiset ne tilaa vaatteita, mutta minä se tilaan proteiinia.


Tilasin sieltä muutaman kokeilupakkauksen heraa. Ei voi muuta sanoa kuin, että nopeasti ja kätevästi tuli paketti. Huomenna ajattelin treenin päälle testata Rocky Roadia. Toivottavasti ei ole liian makeaa. Tavallisesti käytän suklaanmakuista Fastin Whey+:aa, mutta se on niin makeaa, että etsin korvaavaa tuotetta.

Horiatiki
Missä on proteiini?!?
Lounaaksi ratsasin melko tyhjän jääkaapin, mutta sain sieltä löytyneistä aineksista kokoon kreikkalaisen salaatin. Se oli hyvää ja sai minut haluamaan lomalle jonnekin Santorinille tai Kyprokselle. Päivällisen söin ulkona kaverin kanssa. Kanaa, perunamuusia ja parsakaalta, jos välttämättä haluat tietää. Tavattiin vähän ex tempore ja se on aina tosi kivaa.


Olen myös harjoitellut piilareiden käyttöä. En tykkää. Toinen linssi korjaa hajataittoa ja se on isompi kuin toinen ja tuntuu koko ajan silmässä. No, saan ne sentään silmiin jo ihan kohtuullisessa ajassa. Yhä tosin pelkään, että alaluomet jäävät roikkumaan, kun niitä joutuu vetämään alas. Ei ole silmälääkärin tai optikon vikaa tässä neidissä...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti