lauantai 15. joulukuuta 2012

Lauantain jalkatreenin kuulumiset

Tämä oli nyt toinen lauantai perätysten, kun kävin salilla. On siellä sitä populaa. Yleensä treenaan vain arkiaamuisin. Näin lauantain onni oli, että nykyisessä ohjelmassa on niitä askelkyykkyjä, jotka eivät vaadi tankoa tai laitetta. Kaipaan kyllä tauolla olevia takakyykkyä ja suorin jaloin maastavetoa (SJMV). On siinä jotenkin oma fiilis, kun saa kunnolla raudan kanssa ähertää.

12 kilon kahvakuulat.

Alkuun siis askelkyykkyjä taakse noilla 12 kilon kuulilla. Päälle bulgarialaisia askelkyykkyjä, jotka saivat taas oikean etureiteni polttelemaan niin, että tuntui kuin joku lihansyöjäbakteeri olisi liuottanut lihasta. Tämä siis todellakin silloin kun vasen jalka tekee työn, joten on se nyt kumma. Tai ei se oikeastaan ole, sillä olen pari vuotta selkävaivojen takia seisonut paino vasemmalla jalalla. Siitä maksetaan nyt.

Inhosin ennen reiden koukistajalaitetta, mutta SJMV on tuonut voimaa takareisiin, joten nykyään se ei tunnu enää niin inhottavalta. Toki painojen lisääminen pitää liikkeen raskaana, mutta siihen on tottunut.

Reiden koukistuslaite.

Vajaa puoli tuntia juoksumatolla treenin päätteeksi auttaa kummasti kuluttamaan kaloreita. Olin kyllä sillä juoksumatolla puhtaasti juoksukunnon takia. Sarkastisesti totean, että suorastaan nerokas idea näin jalkapäivänä. En tykkää juoksumatosta ja hölkkäilin kaiken lisäksi jumppatossuilla, joten jalat hikosivat ja jalkapohjiin sattui liian pehmustettu jalkine. On sitä vaan niin tottunut niihin Bikiloihin. Lovea tuonne kenkähyllyyn päin. En tiedä, miten ne matolla toimisivat. Olen pari kertaa juossut sukkasillaan treenin päätteeksi, mutta se alkaa kivistämään oikeaa etummaista säärilihasta.


Ja sitten olinkin valmiina saunomaan. Onko mitään parempaa kuin sauna treenin päälle? Enpä usko.


Sen pituinen se. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti