maanantai 31. joulukuuta 2012

Kipua pakaraan

Kai se vuosi pitää lopettaa sillä fokuksella, millä se on aloitettukin. Salilla tänään siis jalkapäivä ja hain lisäksi ohjelman ulkopuolelta vähän ekstraa pakaroille. Oli rankka treeni, mutta on se niin älyttömän hyvä tunne, kun sen treenin on saanut tehtyä ja pääsee saunan lauteille rentoutumaan.

Aina yhtä tyylikkäänä. ;D
Tässä vaiheessa askelkyykkykävelyt ja bulgarialaiset takana,
joten vähän jo rohkenee hymyillä.
Otin lämppää ja loppuverkat juoksumatolla. Kaikki irti jaloista, mitä lähti. En edelleenkään tykkää juoksumatosta. Se ei vain sovi jaloilleni/askellukselleni. Kyllä sillä silti eniten kaloreita kuluu ja kun nuo ulkona juoksut ovat vähän jääneet, niin pitää se jotenkin yrittää juoksukuntoa ylläpitää.


Pakaroita jännittäessä tiedän treenin menneen perille sinne minne pitikin. Kerrankin. Kun tuntuma on yleensä aika huono noissa pakaroissa, niin jos se tuntuu edes jotenkin treenin jälkeen, niin olen siitä aina innoissani. Oikea pakara on muutenkin kipeänä, samoin kuin niska ja oikea kyynärpää. Kaaduin lauantaina jäällä. Oikein sellainen kunnon banaaninkuoriliukastuminen selälleen niin, että pääkin tärähti maahan. Paino laskeutui kai vähän enemmän tuolle "huonolle" puolelleni, joten oikea pakara on kipeä. Pahin se on juuri siitä iskiashermon kohdalta, joten toivottavasti se hermo vain ärsyyntyi paineesta, eikä sen kummempaa.

Hyvä alku päivälle saa hyvää jatkoa, kun saan ystäviä luokseni istumaan iltaa ja uutta vuotta vastaanottamaan. Pitääkin alkaa valmistelemaan tarjoiluja.

Iloisia yllätyksiä ja treeni-intoa kaikille uuteen vuoteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti