keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi - vanhat jutut

Vuoden eka treeni takana. Kävin salilla yläkroppaa muhentamassa. Hyvä treeni, mitä nyt forkut ärsyttävät, koska ne reagoivat niin voimakkaasti kaikkiin liikkeisiin, joissa pitää puristaa tankoa, TRX-remmejä tai mitä muuta tahansa. Tärkeintä kuitenkin on, että sain yläselkään hyvän tuntuman.

Treenin päälle venyttelin jalat kunnolla, sillä maanantain jalkatreeni aiheutti viivästynyttä lihaskipua takareisiin ja jopa pakaroihin. Takareidethän minulla jumittavat koko ajan, mutta on kiva, että pakaroissakin tuntuu, niin tietää, että treeni on mennyt perille. Tyhmältähän se näyttää kävellä kankeasti, mutta kun itse tietää, mistä se johtuu, niin ei niin kovasti enää haittaakaan. Tosin se lauantain kaatuminen tuntuu pakarassa ja iskiashermossa myös, joten se vähän hidastaa menoa ja latistaa fiiliksiä.

Jotta liikunnallinen elämäntapani näkyisi jonakin päivänä myös ulospäin, palaan tänään terveellisen ruokavalion pariin. Odotan noin kolmen päivän vieroitusoireita sokerista, mutta sitten yleensä helpottaaa.

Aamulla astelin myös puntarille. Otin tänään lähtöpainon ja voin kertoa, että rikoin Maijun 6 kilon ennätyksen vuodelta 2011. Olen siis kuukaudessa kerännyt painoa kuin karhu, joka valmistautuu talviunille. Ensi viikosta lähtien ilmoittelen pudotetut kilot blogissa, kuten jo aiemmin taisin luvata. Niitä on pakko tulla. Eihän se ole muusta kuin ruokavaliosta kiinni ja terveellisesti syöminen on ihan mukavaa, kun siihen pääsee kiinni. Parilla kaverilla on myös painonpudotus tavoitteena, joten kannustamme toisiamme ja siitäkin toivottavasti saa voimaa.

Tsemppiä myös kaikille teille lukijoille terveellisiin elämäntapoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti