sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Liikuntakerrat Q2 2012 vs Q2 2013

Vertasin tämän ja viime vuoden kakkoskvartaalien liikuntakertoja. Mukana kaavioissa ovat tosin myös hieronnat. Näissä ei siis ole huomioitu kestoa, vain peffan nostaminen sohvalta.

Ei siellä mitään yllätyksiä ole, sillä sali ja uinti ovat edelleen ykköslajit. Huhti-kesäkuussa 2012 harrastin liikuntaa 65 kertaa (hieronta ei mukana). Vastaava luku tänä vuonna oli 82.






Juoksua olisi pitänyt olla tänä vuonna enemmän, sillä aloitin lenkkeilyn vasta viime vuoden touko-kesäkuun vaihteessa. Syytän selkävaivoja.

Viime vuonna lenkkeilin kolmannella vuosineljänneksellä sen verran innokkaasti, että en tiedä saavutanko tänä vuonna samaa tasoa. Pitäisi saada selkä parempaan kuntoon, että uskaltaisin taas vetää FiveFingersit jalkaan. Toisaalta oman typeryyteni tuntien saatan ottaa lenkkeilyn mukaan valikoimaan kipuskolioosista viis.

Vaikka nämä kaaviot kertovat vain liikuntakerroista, niin laatu ja sisältö ovat yhtä tärkeitä. Väittäisin, että laadullisesti kaikki, mitä teen, on nyt parempaa kuin vuosi sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti