perjantai 2. elokuuta 2013

Erilainen hieronta

Kävin hierotuttamassa jalat ja sain vähän erilaisen hieronnan kuin tavallisesti. Petin nimittäin vakkarihierojaa, joka lomailee. Oli hyvä hieronta, mutta paljon kevyemmin ottein kuin mihin olen tottunut. Juteltiin myös paljon erilaisista venytyksistä, ja sainkin pari hyvää vinkkiä pohkeiden ja takareisien venyttelyyn. Tunti hurahti todella nopeasti ja kivuttomasti.

Pohkeet ja etureidet ovat eilisestä lenkistä vähän kireät, joten on vaikea sanoa, miten hieronta vaikutti. Mustelmia ei varmasti tullut, mutta ei toisaalta tullut sellaista kevyttä tunnettakaan, joka monesti seuraa järkyttävää kipua "tavallisen" jalkahieronnan jälkeen. Huomenna varmaan tiedän paremmin.

Ensi viikolla käyn hierotuttamassa selän. Lähes parin kuukauden tauko hieronnasta on minulle poikkeuksellisen pitkä, mutta säännöllinen venyttely ja putkirullaus ovat pitäneet kropan suhteellisen hyvässä kunnossa, eikä jaloissakaan ollut mitään suurempia jumeja. Parit herkulliset kohdathan sieltä aina löytyy.

Selän hierontaa odotan oikeastaan enemmän kuin jalkojen hierontaa, mikä on minulle aika harvinaista, sillä jalat jumittavat yleensä aina pahemmin. Nykyisessa ohjelmassa ei ole kyykkyjä, joten se vaikuttanee jalkojen kuntoon. Lisäksi nyt kun pahin kipuskolioosi on ohi, olen treenaillut yläkroppaa raskailla painoilla ja se tuntuu. Salilla pitäisi malttaa pitää kevyempi viikko. Sen piti olla tämä viikko, mutta olen todella huono keventelemään. Salille mennessä suunnittelen, että tänään kevennetään, mutta painoja valitessa ne isommat kutsuvat puoleensa kuin seireenit. Sitä paitsi, syyskuussa pidän varsinaisen kesälomani ja treeneihin tulee melkein kolmen viikon tauko. Siinähän sitä lepoa on, eikö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti