tiistai 27. elokuuta 2013

Uintia, lisäaineita ja Instagramia

Tänään on ollut sellainen "vaikka mitä" -päivä. Aamu alkoi pitkästä aikaa uinnilla. Se oli ihanaa ja vähän kamalaa ja ärsyttävää. Ei tuo lähes parin kuukauden tauko hyvää ole tietenkään tehnyt; tekniikka tuntui olevan ihan hukassa. Aloin miettimään jälleen uintikurssille osallistumista. Omat uinnit kun menevät matkaa uiden. Täyttäkin oli. Tiistaisin siellä on aamusta aina kilpauimareita harjoittelemassa, joten pari rataa tuhlaantuu niille. Mutta nyt kun Martinlaakson uimahalli on käyttökiellossa katon rakenteiden takia, niin paineita Myyrmäkeen tulee varmaan ihan uudella tavalla. Toivottavasti Martsarista ei tule enempää aamu-uimareita.

Oh yum, mitä herkkua.
Hitti ja huti.

Hain myös Ärrältä Fitnesstukun paketin. Tilasin Walden Farmsin lisäainesiirappeja eli kalorittomia, rasvattomia, sokerittomia ja gluteenittomia kastikkeita. Maut caramel ja chocolate. Ei niissä oikeasti näytä hirveästi lisäaineita olevan. Vaikea tosin sanoa, mitä ne natural flavorsit ovat, mutta muuten aika lyhyt ja ymmärrettävä tuoteseloste.

Caramel meni heti testaukseen valkuais-bansku-lätyn päälle ja olihan se vähän supermakeaa, mutta se annos korvasi kyllä karkit ja keksit. Oh yum, oikeasti hyvää. Sokerihiiri kiittää. Piti sitä suklaatakin hieman maistaa, mutta se ei ollut hyvää. Siinä oli joku outo sivumaku, tuli mieleen lapsuudesta joku suklaakastike, jota taitaa vieläkin olla kaupoissa myynnissä. En nyt vain muista nimeä.

Lounaaksi siikaa ja fetasalaattia. Ei voi mennä vikaan.

Kuvat pannarista ja kastikeputelleista saivat kunnian toimia myös ensimmäisinä Instagram-postauksinani. Liityin siis lopulta minäkin nimimerkillä salt4phoenix, sillä välillä tulee otettua kuvia, mutta jää blogipostaus tekemättä. Ajattelin, että Instagramissa ne tulee ainakin julkaistua. Samalla pysyy kärryillä sosiaalisen median kehityksessä, joka on leipätyönikin kannalta ihan suotavaa.

Kävin myös hierotuttamassa selän ja pakarat jälleen Suomen Urheilufysiossa Leppävaarassa, tosin taas uudella hierojalla. Aikataulut nääs. Iskias on vaivannut tavallista enemmän ja osaltaan epäilen syyksi kireitä pakaralihaksia. Sitä ne kuulemma todellakin olivat. Selkä myös. Hieronta oli ihan älyttömän hyvä. Luulen, että olen löytänyt uuden suosikkihierojan, vaikka ei vanhassakaan mitään vikaa ole.

Että sellaista tänään. Vaikka mitä siis ja vielä vähän päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti