maanantai 4. helmikuuta 2013

Hiilarit kyykkyyn

Vähän jäi jalkatreeni voimattomaksi, koska hiilarit ja kalorit ylipäätään jäivät eilen liian matalalle ja aamupalakin tänään syömättä. Oli muka niin kiire. Tässä on ongelmani: syön helposti joko yli tai ali, mutta täsmäsyöminen on yllättävän hankalaa.

Onnistunut liikuntasuoritus vaatii aina riittävästi ravintoa ja lepoa alle. Tänään puuttuivat molemmat, kun yöunetkin jäivät lyhyiksi. Olen myös huomannut, että uinti tai juoksulenkki tai jopa yläkropan salitreeni sujuvat vähän vähemmälläkin ruoalla, mutta aidosti tehokas jalkatreeni vaatii riittävästi kunnon ruokaa ja kohtuudella hiilareita. Niitä pitää saada joko edellisenä päivänä tai viimeistään ennen treeniä. Hiilareitahan kierrätetään usein niin, että syödään niitä treenipäivinä enemmän ja varsinkin juuri treenin jälkeen. Itse tarvitsen hiilareita heti aamusta ennen treeniä, varsinkin jos kalorit ovat muuten matalalla.

Kyykkyä tein siis 4 x 12 x 70 kg. Päälle muut räpellykset ihan hyvin tehtyinä, mutta raskaalta tuntuvina. Lopputulos tuntuu vähän pakaroissakin. Etu- ja takareidethän saan helposti ihan hajalle ja sen tuntee jo treenin aikana. Pakaroiden kanssa treenin perille meno on aina vähän arvuuttelua, mutta taisin tehdä jotakin oikein. Paitsi venyttelyt jäivät. Aioin kyllä mennä balettiin, mutta ohjaaja oli kipeänä, joten sain iltapäivällä viestin, että tunti on peruttu. Sainpa sitten lusmuta illan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti