perjantai 17. elokuuta 2012

Unelmia elokuvista

Miksi kaikki liikuntaan liittyvät unelmani tulevat elokuvista?!

Tahtoisin vetää leukoja kuin Linda Hamilton Sarah Connorina Terminator 2:ssa. Tällä massalla ja näillä ylävartalon voimilla se on kyllä aika kaukainen unelma. Mutta pitää ihmisellä olla tavoitteita. Tätä en ole kyllä vielä kehdannut kertoa personal trainerilleni.

Osaisinpa surffata. Olen tahtonut oppia surffaamaan aina siitä lähtien kun näin elokuvan Point Break - Myrskyn ratsastajat vuosia sitten. Veden alle vetävät virtaukset ja hukkuminen kyllä pelottavat. Toisaalta, olen treenannut uintia vajaan vuoden ja kokeillut FlowRiderilla surffausta (joka on ihan eri asia) ja kaiken lisäksi onhan tuota nuorempana tullut lumilautailtuakin, joten kuinka hankalaa se muka tuollaisella kokemuksella voi olla... Stand up paddleboarding tuntuu olevan nyt jonkinlainen hittilaji tuolla lämpimämmissä maissa, siitä voisi aloittaa.

Haluaisin tanssia kuin Jennifer Beals Alexina Flashdancessä tai Jennifer Grey Babynä Dirty Dancingissä. Babyllä oli niin ihana tanssipartneri! Kuka voi vastustaa nuorta Patrick Swayzeä? Siihen voisi yhdistää vähän modernimpaa Step Up 2: The Streetsiä. Siksi menenkin tanssikurssille tänä syksynä. Aion myös mennä katsomaan Magic Miken, toivottavasti en saa siitä mitään nerokkaita ideoita.

Tuo muna on pakko paistaa, ei se muuten mene alas.
Olisipa minulla Jean Claude Van Dammen potkunyrkkeilytaidot. Kickboxer tuli telkkarista vastikään ja valitettavasti aika ei ole ollut sille ystävällinen. Se ja kaikki ne muut karate- ja ninjaelokuvat, joita veljen kanssa pieninä katsoimme, saattoivat olla syy, miksi aikoinaan päädyin potkunyrkkeilykurssille. Harmittaa, että harrastus sittemmin jäi. Kuka muuten muistaa American Ninjan? Se elokuva sai minut vuosien ajan haluamaan olla ninja - ja Michael Dudikoffin tyttöystävä.

Nyt tarvitsisin Rocky Balboan motivaation tavoitteideni - ja ehkä näiden unelmienkin - saavuttamiseksi. Siinä on asennetta, että tyyppi juo raakaa kananmunaa ja lähtee lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti