maanantai 27. elokuuta 2012

Uusi saliohjelma


Jee, uusi saliohjelma! TRiXeily on ollut kivaa ja tehokasta, mutta tulee jotenkin oikeampi salifiilis, kun saa rautaa käteen. Ohjelma on nyt kaksijakoinen. Tänään tein yläkroppaa. PT:llä on lujempi usko voimiini kuin itselläni, vaikka yhdessä niitä painoja perjantaina katsottiin. Penkkipunnerruksessa toistot jäivät vajaiksi, kun päätin sinnitellä ohjeistetuilla. On se toisaalta eri asia, kun joku on varmistamassa, niin ei tarvitse pelätä, että tanko putoaa päälle. Pitää seuraavalla tapaamisella vielä rukata niitä painoja tai toistoja tai molempia.

Nyt käytössä ovat pääliikkeet ja apuliikkeet, mikä on minulle uusi tapa sekin. Ihan mielenkiinnolla odotan, miten se vaikuttaa treeniin. Pystypunnerrus oli seuraava pääliike. Vihaan sitä enemmän kuin Karvinen maanantaita. Sitten hauiksia – ei kai sieltä peilistä vilkkunut oikea lihas?! Äh, valo vain taisi tehdä tepposiaan. Loppuun vielä ojentajat ja au au. Uinti nimittäin ottaa sekin ojentajiin mukavasti.

Tein vielä ohjelman päälle selkää penkissä ja vatsoja ihan perusrutistuksilla. Selkä ja vatsat kuuluvat itse asiassa siihen toiseen ohjelmanpuolikkaaseen, eri liikkeillä tosin, mutta teinpähän kumminkin.

Maanantai lähti aika kivasti tällä käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti