keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Jos P!nk on äijämäinen...

...Niin sitten minäkin haluan olla äijämäinen. Ei hän mielestäni todellakaan ole. Olen aina ihaillut Pinkin lihaksikasta voimistelijan vartaloa. Tänään luin US Weeklystä juttua, jossa viitataan Redbookin artikkeliin kyseisestä tähdestä. Tuon butch/äijä-kommentin lisäksi tämä erityisesti kosketti:

"Beautiful has never been my goal. Joy is my goal -- to feel healthy and strong and powerful and useful and engaged and intelligent and in love. It's about joy." Halu tuntea itsensä terveeksi, voimakkaaksi, vahvaksi, hyödylliseksi, sitoutuneeksi, älykkääksi ja rakastuneeksi. Juuri sitä minäkin haluan. Kirjoitin syksyllä body imagesta ja niihin aikoihin mietin paljon juuri terveyttä, voimakkuutta, vahvuutta, kyvykkyyttä.

On loppujen lopuksi tärkeämpää, mihin kehoni pystyy kuin miltä se näyttää. Otetaan uinti. Se on sujunut. Se on tekniikkalaji ja minä opin paremmaksi ja nopeammaksi(kin kai). Ei se silti tarkoita, ettenkö haluaisi paremman näköistä vartaloa ja tavoittelisi sitä. Tänään treenasin taas salilla. Järjestys sielläkin kyllä menee näin: terve selkä, voimakas minä, parempi vartalo. Sitä paitsi elän vielä vaihetta, jossa ruokavaliolla on tärkein vaikutus ulkoiseen olemukseen.

Pink
Tavoitetta kerrakseen.
Törkeästi Internetistä luvatta ladattu kuva.

Minusta Pink on kaunis, ei sellainen Hollywood-hottis kuin Jennifer Lopez tai klassinen kuten Natalie Portman, mutta kaunis. Ja se vartalo. Terve, lihaksikas, kyvykäs. Olen käynyt parilla Pinkin keikalla ja varsinkin Funhouse Tourin ilma-akrobatia teki valtavan vaikutuksen. Tältä uudelta The Truth About Love -albumilta moni on varmaan nähnyt videon Try. Ei ole lempibiisini, mutta video on upea. Se näyttää Pinkin taidot voimistelijana ja tanssijana.



Girl crush. Arvasittekin kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti