maanantai 4. helmikuuta 2013

Tulkoon kirkkaus

Ostin eilen uudet uimalasit liian pitkän aikomisen jälkeen. Altaassa eteeni avautui huurustumaton, kirkas maisema. Sävytetty myös, tosin siihen kiinnitin huomiota vain noin enimmäisen 20 metrin ajan ja sitten unohdin asian tyystin.

Speedo Female Futura Biofuse


Entiset SOC:n uimalasit ovat palvelleet lähes puolitoista vuotta ja ne ovat alusta asti huurustuneet. Ostin nyt Speedon Female Futura Biofuset. Kaksi valintaan eniten vaikuttanutta tekijää istuvuuden lisäksi olivat huurustumattomuus ja tummennetut linssit. Ja onhan niissä vähän pinkkiä. Nyt en voi enää syyttää laseja siitä, että pitää pitää taukoa aina 25:n tai viimeistään 50 metrin välein. Aurinkokaan ei enää tule häikäisemään inhottavasti, kunhan se nyt taas alkaa paistamaan suoraan uimahallin isojen ikkunoiden läpi.

SOC:it ja Speedot.
Uudet ja vanhat.
Tänään oli tuplatreenit. Aamulla peruskuntoa ja illalla tekniikkakurssi. Tekniikkakurssilla teimme kuperkeikkaharjoituksia, jotta ensi kerralla päästään harjoittelemaan volttikäännöstä. Arvatkaapa mitä... Hävisi jotenkin se kyky tehdä niitä kuperkeikkoja parin kerran jälkeen. Turhauttavaa. Suurin osa tunnista meni kuitenkin ihan tavalliseen vapaauintiin eli tällä kertaa otettiin hengitys mukaan. Sain palautetta vasemmalta hengittämiseen, joka on kompastuskiveni. Ei auta muu kuin harjoitella ja harjoitella ja harjoitella vielä sittenkin.

Nyt lähden nukkumaan, että jaksaa aamulla taas kyykätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti