perjantai 1. helmikuuta 2013

Salia, Sonataa ja syömistä


Aamu alkoi salilla ja jaksoin ihan hyvin, vaikka eilinen Sonata Arctican keikka lyhensikin yöunia. Se oli sen arvoista. Näin bändin ensimmäistä kertaa livenä. Musiikki toimi ja esiintyminen ja spiikit olivat symppiksiä. Olin sitä paitsi kotona jo puoli yhden maissa, joten ihan olemattomiksi unet eivät jääneet.

Sykemittari näyttää 898 kcal.
Treenikrääsää.

Salilla treenattiin olkapäitä, ojentajia ja hauksia. Sitten vielä vatsoja. Olkapäät ja yläselkä ovat varsin väsyneet. Huomenna varmasti tuntuu. Vatsalihaksissa tuntui vielä keskiviikon treeni - ja kunnolla tuntuikin, joten ihan täysillä en niitä saanut tehtyä. Pää luovutti kyllä suoraan sanoen ennen kroppaa. Ärsyttävää. Keskiviikon vatsatreeniin viitaten; se voimapyörä on muuten ihan kamala. Tai siis kamalan ihana. Kaikki mikä on raskasta ja vähän vaikeaa on aika makeeta.

Phoenix
Ihan niin kuin käyttäisin aina samaa kuvaa.
Tänään tämä on kuitenkin napsaistu.

Pyyhe, juomapullo, shaker, sykemittari, remmit...

Ennen keikkaa kävimme Hard Rock Cafessa syömässä. Söin Cobb Saladin, jonka olen jo aiemmin todennut hyväksi. Tajusin vastikään, että olen myös oppinut pitämään avokadosta, jota tässäkin salaatissa on tuossa oikeassa reunassa, vaikka juusto näyttää peittävän suurimman osan. Ennen en pitänyt sen kermaisesta rakenteesta ja miedosta mausta. Niin ne ajat muuttuvat. Tämä annos muuten saa miinusta kylmästä pekonista, mutta kyllä se makua antaa. Ei mikän laihduttajan salaatti, mutta ainakin olen pysynyt erossa sokerista tällä viikolla.

Hard Rock Cafen Cobb salad.

Sonata Arctica
Hieno keikka. Arvatkaa, mikä on soinut Spotifyssä koko päivän?
P.S. Tarvitsen uuden puhelimen, jossa on parempi kamera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti