maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesä tulee salillekin

Eihän sitä kesän tuloa ikkunattomassa tilassa muuten huomaisi, mutta ilmastoinnista huolimatta lämpötila nousee aina kun ilmat lämpenevät. Kesän tulo pitäisi kai huomata myös vähentyvästä väestä, mutta aamutreenaajat taitavat olla sitä sinnikästä sakkia, joka kolistelee rautaa kesät talvet. Tai sitten nyt tehdään niitä viime hetken kiristelyjä bikini/banana hammock -kroppaan. Yök, minkä kuvan tuo banana hammock sai päässäni aikaan. Bikinikropasta puolestaan on kiertänyt Facebookissa se kiva "vedä biksut päälle, niin siinä sulla bikinikroppa". True that.

Märkä T-paita
Hikihän se salilla tulee. Kesät talvet.
Minulla oli jalkatreenipäivä. Viikonloppu meni kivoissa merkeissä ja uinti sujui, mutta syömiset taisivat epähuomiossa jäädä turhan vähille kaloreille, joten vähän epäilytti kannattaisiko jalkoja treenata tänään. Lisäksi piriformis kiristää jostain syystä oikeassa pakarassa, mutta päätin, että katsotaan tilanne, kun pääsen salille. Siellä tuntui ihan jalkapäivältä, joten siinä sitä oltiin. Nostin kyykkypainojakin: 4 x 8 x 90. Se tuntui todella raskaalta. Tein siihen alle pari lämmittelyä 95:llä. Se tuntui kammottavalta.

Phoenix treenin jälkeen.
Tosi hehkeänä taas... Onnellinen kuitenkin varmasti.
Mutta jotain on tapahtunut päässäni. En jännittänyt jalkatreeniä etukäteen. Itse asiassa ensimmäistä kertaa huomasin sen jo viime viikolla. Olen koko kevään alkanut jännittämään kyykkyjä jo edellisenä päivänä, sillä painot ovat raskaat. Nyt jotenkin tuntuu, että olen päässyt sinuiksi niiden kanssa ja rohkenen siis nostaakin niitä. Salaa silti toivon, että PT laittaa seuraavaan ohjelmaan pitkiä työsarjoja, jotta saan tiputtaa painot pienemmiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti