lauantai 8. syyskuuta 2012

Abs of steel

I wish. Eilen treenasin PT:n ohjauksessa vatsaa. Erilaisia rutistuksia omalla painolla tein yhteensä 150 ja siihen päälle laitteella jotain pyramidityyppistä. Menin laskuissa ja sarjoissa siinä vaiheessa jo sekaisin. Onneksi olen ulkoistanut tuon laskemispuolen. Päälle vielä vinot vatsat. Tavoitteena oli saada lihakset kipeiksi. Vähän tuntuu ylävatsassa, mutta ei pahemmin.

Saan enää harvoin vatsalihaksia kipeiksi. Se kesän TRX-treenin aloitus oli kyllä mahtava poikkeus. En tiedä, johtuuko hyvistä lihaksista vai huonosta tekniikasta. Todennaköisesti jälkimmäisestä. Yritän kyllä keskittyä rutistamaan vatsalihaksilla, enkä vain heijailemaan itseäni ylös.

Kotiin tuli määräys tehdä vatsoja joka päivä. Joka päivä!? Ei minulla ole aikaa ja muut kootut selitykset. Ei kai siinä mitään, voihan ne tehdä kaiken muun aktiviteetin päälle. On tuo telkkarin katsominen jäänyt aika vähille, kun aika menee treenatessa, blogia kirjoittaessa ja muiden liikunta-aiheisia blogeja lueskellessa.

Salaisuus pyykkilautavatsaan tosin löytyy matalasta rasvaprosentista, joten ruokavalio se on tässäkin ratkaisevassa asemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti