torstai 6. syyskuuta 2012

Lomailu on ihanaa

Lomassa parasta on, että saa treenata ihan niin paljon kuin haluaa ja kroppa kestää. Juoksusta pidän kuitenkin ainakin tämän viikon taukoa, koska oikeassa jalapöydässä tuntuu vähän kipua. Ei ole ensimmäinen kerta, joten tiedän ottaa kevyesti, ettei tule rasitusmurtumaa tai muita vaivoja, jotka pakottaisivat pidemmälle tauolle. Harmittaa kyllä, mutta uintia ja pyöräilyä ja johan tulee parempi mieli.

Heräsin ennen kuutta ja puoli seitsemältä olin jo kaverin kanssa uimahallilla. Minä, iltaihminen henkeen ja vereen, heräsin liikunnan takia, kun ulkona oli vielä hämärää ja kylmää. On hyvä pitää normaali rytmi lomallakin, niin ei tarvitse sitten loman jälkeen kärsiä paluusta arkeen. Helpottaahan se myös heräämistä suloisen puolitoistavuotiaan herätyskellon tulevan viikonloppuvierailun aikana. 

Palataanpa uintiin. Tänään vedin matkaa/kestävyyttä varsin reippaaseen tahtiin. Loppuun vielä epäonnistuneita volttikäännösharjoituksia. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen uintiin. Aamulla treenaamisessa parasta on, että vaikka kuinka aloittaessa väsyttää, niin altaasta (tai salilta) lähtee pirteämpänä.

Iltapäivällä päätin käydä pitkästä aikaa sisäpyöräilemässä. Easy Xycling oli juuri sopiva pikku spurtti, jolla irrottelin jaloista kaiken, mikä niistä eilisen jalkatreenin ja aamun uinnin jälkeen oli jäljellä. Kohdalle vain valitettavasti sattui vähän huono pyörä, jossa vastuksen säätö oli niin kapealla alueella, että raskaan ja superraskaan välille ei pystynyt tekemään eroa. Pakarat ja reidet tosin kiittävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti