lauantai 29. syyskuuta 2012

Tunnelmia perjantailta

Phoenix salitreenin jäljiltä.
Hyvän treenin jälkeen olo on onnellinen.

Ei mikään huono viikko. Ei mikään huono aloitus päivälle. Mutta silti on sellainen "onneksi on perjantai" olo. 

Perjantaisin treenaan PT:n kanssa, joten päivän alku on aina mukava. Saan lisäenergiaa siitä, että joku toinen katsoo liikeradat ja tsemppaa ja laittaa kokeilemaan isompia painoja. Opin aina jotain uutta. Olen nimittäin vielä aika vihreä näissä salitreenaamisen hienouksissa.

PT:n kanssa treenatessa paha tapani on kommentoida ääneen, kun väsyttää. "Ei enää", "ei jaksa", "siinä oli jo 12" kuuluu vähän turhankin tiheään. PT sanoikin tänään, että kun minua alkaa väsyttää, iästä tippuu 30 vuotta pois. Taitaa pitää paikkansa. Yritän parantaa tapani. 

Uskon, että positiivinen mielikuvaharjoittelu auttaa jaksamaan enemmän. En tosin harrasta sitä. Besserwisser-luonteeni pistää kertomaan, kun "tiedän", että kroppa ei jaksa enää. Vaikka löytyy sieltä sitten kuitenkin ne kaksi tai kolme toistoa. Enemmän The Little Engine That Could -asennetta: I think I can, I think I can, I think I can...

Tänään tehtiin rintaa ja hartioita. Penkkipunnerrukseenkin lisättiin painoja, joten työnsin 25 kilolla. I know, sad... Mutta voimaton nainen vahvistuu koko ajan.

Jauheliha-kinkkupizza
Ihan itte tein. Oli hyvää. Tulisessa jauhelihassa sen salaisuus.
Iltaan asti venyneen työpäivän päätteeksi kokosin pizzan ja herkuttelin vähän muutenkin. Pizza oli hyvää ja olisi kannattanut lopettaa siihen. Sokeri ei tee hyvää oloa hetkeksikään sen jälkeen, kun se on syöty. Eivätkä ne syömishetket kyllä ole sen arvoisia, mutta jotenkin sitä kuvittelee etukäteen, että nautinto on suurempi kuin onkaan. Tämän ymmärtäminen - tai ylipäätään, että tunnen näin - on edistystä. Ennen en olisi välittänyt. Tai vaivannut päätäni koko asialla. 

 On aina paljon parempi fiilis, kun syö terveellisesti ja tasaisin väliajoin. Tunnen hallitsevani elämääni. Myös fyysisesti olo on parempi, vaikka en mistään vatsanväänteistä sokerin takia kärsikään. No, pitäisi ainakin olla huomisen kympille energiaa, kun hiilarivarastot on tankattu puhtaalla sokerilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti