maanantai 27. toukokuuta 2013

Choco banana bread

Näin lämpimän päivän iltanahan on suorastaan nerokas ajatus alkaa leipomaan. Mutta banana bread on lopussa ja se vain on ihan älyttömän hyvä välipala tai pikkuherkku. Sokeriton ja rasvaton sellainen. Viikonloppu meni taas vähän sokeripöhnässä, joten banana bread käy hyvin myös vieroittautumiseen. Tänään kokeilin suklaista versiota. Sanonpahan vain, että nam. Ei mikään yltiösuklainen versio, vaan sellainen oikeasti miellyttävä välipala- tai aamupalamaku.








Kehotan kaikkia kokeilemaan. Ei tarvitse olla edes jauhopeukalo. Aineet vain blenderiin ja kaikki sekaisin. Siitä vuokaan ja uuniin ja noin puolen tunnin kuluttua; voilà, kakku on valmis. Leikkaat paloiksi (tästä satsista saat 10 "normaalipaksuista" palaa, noin 100 kcal/viipale) ja pakastat kenties osan. Säilyy nimittäin pakastettunakin hyvin. Alle tunnin homma ja puolet ajasta saat surffata netissä. Tai tehdä vatsalihaksia tai harjoitella käsilläseisontaa, mikä nyt ketäkin huvittaa.

Resepti löytyy aiemmasta postauksesta. Erona vain se, että tällä kertaa käytin suklaanmakuista cook-bake-cakea, enkä lisännyt vaniljauutetta.

Herkullista maanantai-iltaa kaikille!

1 kommentti: