tiistai 28. toukokuuta 2013

Ruokatrendien kannoilla: Questin proteiinipatukat

Syön proteiinipatukoita välillä välipalaksi, varsinkin töissä, joten päätiin kokeilla yhä suositumpia Quest-proteiinipatukoita. Pitäähän sitä edes yrittää jonkun ruokatrendin kannoilla pysyä, vaikkei ihan aallonharjalle ehtisikään. Olisi edes vähän uskottavuutta bloggaajana. Seuraavaksi pitää varmaan alkaa välttämään rahkaa, kun sitä kuulemma kaiken maailman taviksetkin syövät nykyään niin, että kaupoista loppuu... Sitä paitsi paleo on uusi karppi.



Leikki leikkinä. Tykkään Leaderin So Lo Carb -patukoista - tai no, minttu-suklaasta ja banaani-toffeesta, mutta minua on aina vähän tökkinyt soijaproteiinin käyttö niissä. Don't get me wrong, en ole mikään ruokanatsi, mutta yritän välttää soijaa ellei se ole pakattu tosi kivannäköiseen ja hyvänmakuiseen pakettiin. Samoin vältän keinotekoisesti makeutettuja juttuja, paitsi Pepsi Maxia ja niitä proteiinipatukoita ja kaikkia muitakin keinomakeutettuja juttuja, joita kulloinkin haluttaa. Täysin epäloogista, mutta täysin järkeenkäypää. Mutta palataanpa asiaan eli niihin patukoihin.

Patukka.

Liikunta- ja ruoka-aiheisia blogeja lueskellessa olen useasti törmännyt Questin proteiinipatukoiden hehkutukseen, joten pakkohan se oli selvittää, mistä kaikki tohina johtuu. Pistin tilauksen iHerbille. Päätin aloittaa suklaa-maapähkinäpatukalla. Se oli ihan syötävää. Rakenne muistuttaa vähän Sahlmanin toffeepatukoita ja näyttääkin siltä. Pehmeämpää tosin. Lämmitin puolet mikrossa ja siitä tuli ehkä vähän parempaa, mutta ainakaan tämä maku ei lumonnut minua. Kyllä se silti proteiinipatukaksi ihan ok välipala on.

Rasiallinen patukoita.

Tilaaminen iHerbistä oli kätevää ja paketin mukana tuli lahjana kynä ja teemaistiainen. Ihan hauskaa, vaikkakin tarpeetonta. Kyniä kun on jo liikaa, enkä yleensä juo teetä. Mutta lahja on lahja. Tilaus tuli perille parissa viikossa, eikä yhdestä 12 kappaleen rasiasta tullut hintaa niin paljon, että olisi pitänyt tullin kanssa asioida. 22 euroa postituskuluineen eli patukalle tuli hintaa alle kaksi euroa. Ihan kilpailukykyinen vaihtoehto Prisman tarjonnalle siis.

Kynä ja teepussi.

Mieluummin syön silti viipaleen itse tekemääni banana breadiä tai omenan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti