lauantai 11. toukokuuta 2013

Viikon kohokohdat

On niin ihanaa, kun aurinko paistaa ja on lämmintä, ettei oikein malta bloggaillakaan. Nyt kuitenkin pikaisesti katsaus viikon kohokohtiin.

Phoenix
Iltakävelyn päätteeksi kuva blogia varten.
 Itse kävelin lämpimässä ilta-auringossa,
seurana ollut rakas serkku ulkoilutti pientä
poikaansa sateessa Rovaniemellä.
 

Maanantaina treenasin yläkroppaa ja vinopenkki näytti tältä: 4 x 8 x 15. Eli otin ne 15 kilon kässärit nyt rohkeasti käyttöön. Toistoja on suhteellisen vähän, mutta hei, 15 kiloa! Viimeisen sarjan viimeiset toistot nostattavat kyllä sellaisen punan kasvoille, että siinä jää paloautokin kakkoseksi. Onneksi ei suoni katkennut päästä.

Tiistaina uinti ei kulkenut. Kilometrin polskin, mutta taisi edellisen päivän treeni verottaa voimia. Ei siitä sen enempää. Pyöräily hallille muuten todisti, että peppu ei ole vielä sopeutunut satulaan...

Keskiviikkona oli jalkapäivä. Se sujui hyvin, vaikka pakaraoissa ja reisissä, varsinkin takareisissä, tuntui vielä DOMS:t perjantain treenistä. Melkein viikko treenin jälkeen, vaikka saattaapi tuo pyöräilyn aloittaminenkin vaikuttaa. Olipa hauskaa, kun muutamissa liikkeissä sai pakaroihin juuri tuon viivästyneen lihaskivun takia ihan erilaisen tuntuman kuin tavallisesti.

Torstaina uinti kulki jo paremmin ja varsinkin käännökset sujuivat aika hyvin. Sain vieläpä radan koko ajaksi itselleni, koska aurinkoisena helatorstaina ihmiset eivät ihan selvästi halunneet keskellä päivää tulla uimaan. Hyvä niin. Sain tehdä rauhassa myös tekniikkaharjoituksia uinnin päälle.

Eilen salilla tapahtui sellainen ihme, että lopultakin tajusin kunnolla, mikä se pumppi oikein on. Ihmettelin, että miten hauis tuntuu jotenkin liian isolta, vähän kuin se olisi tiellä ja sitten välähti. Tänään hehkutin sitä kaverille, joka totesi lakonisesti, että "En tiedä, mikä se on." Ja jatkoi sitten: "Jaa, nytkö on kuulumiset vaihdettu, kun sä alat puhua salijuttuja." Sali- ja muut liikuntajutut ovat minun kuulumiseni. Niin se vain nykyään menee.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti