tiistai 4. joulukuuta 2012

Tuplatanssit

dance sneakers
Vuoden toiseksi viimeinen reggaeton-tunti oli taattua hauskaa. Aloitettiin uusi sarja, koska joukossa oli paljon korvaajia. Sopi minulle hyvin, koska olin poissa viime viikolla. Kiva sarja jälleen. Mietin tunnin jälkeen, että on sitä varmaan syksyn mittaan jotain tarttunut, vaikka käynkin tanssimassa vain "pään" takia eli pitämässä hauskaa. Välillä sitä oikeasti jo rentoutuu, eikä keskity vain askeleisiin. Vaikka kyllähän niihin käyttää vieläkin suurimman osan energiasta. Näistä reggaeton-tunneista on sanottava, että lähden niiltä aina onnellisena. Pätee kyllä kaikkeen liikuntaan, mutta tanssissa on jotain erityistä ja minulle se on vähemmän liikuntaa kuin muut harrastamani lajit: sali, uinti tai juoksu.

Otin päälle vielä Tropical Party -tunnin, joka on "tanssillinen kuntotunti", jotta sain korvattua viime viikolla työmatkan takia väliin jääneen reggaeton-tunnin. Ihan jees, mutta kyllä nuo oikeat tanssitunnit ovat enemmän makuuni. Tämä tunti alkoi reggaetonilla, tosin hyvin erilaisella kuin tuo varsinainen reggaeton-tunti ja sitten päälle salsaa. Vähän fiilikset laskivat tällä tunnilla, mutta toisaalta salsa saa minut aina haluamaan parisalsakurssille. Vielä kun löytäisi partnerin...

EtnoFitnessin kevään tunneissa ei ole Johannan reggaetonia. Reggaeton con salsa löytyisi, mutta se on aivan liian aikaisin. Mietin toisen opettajan reggaetonia, koska tykkään tyylistä ja musiikista. Dancehall reggae on myös yksi vaihtoehto, mutta dancehall ei ole mielestäni yhtä kivaa. Se on vähän "yhden liikkeen laji". Tosin tykästyin aikoinaan Mr Vegasin Sassa Stepiin ja tykkään vieläkin kyseisestä askeleesta. Se tosin on niin "vanha" liike, ettei sitä varmaan nykyään käytetä tunneilla. Dancehallissa yritetään aina keksiä uusi killer-liike.  

Tässä teille vähän sassaa malliksi.


Step Upin kevään aikataulu ei ole vielä saatavilla, joten pitää sieltäkin katsoa sen yhden kundin show-tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti