keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kyykkyä 70 kilolla ja -1,1 kg

Olen PT:n neuvosta pitänyt taukoa kyykystä, jos se vaikka auttaisi iskiasvaivoihin, mutta koska niin ei ole käynyt, niin tänään se palasi kuvioihin. PT katsoi tekniikkaa varsin tarkasti ja teki asentoon muutamia pieniä korjauksia, jotta saan asennon pystymmäksi. Suurinta onnea - ja etukäteen kauhua - aiheutti kyykkysarja 70 kilolla. Sarjoja oli 4 ja toistoja 10. Toistoja oli siis varsin vähän, kun olen 65 kilolla tottunut tekemään 15 toistoa. Jaksoin ihan hyvin. Jee! Jotenkin nuo isot painot tuntuvat vähän pelottavilta ennen kuin niiden alle joutuu.

Päälle vielä supersarjaa takareisille ja ihan loppuun neljän liikkeen jättiläissarja, jossa vuorottelivat etuheilautus, TRX-soutu, maljakyykky ja TRX-punnerrus. Yök. Olipa tehokas treeni!

Tänään oli myös punnitus ja vaikka itsekuri on ollut karkuteillä, niin 1,1 kiloa on lähtenyt. Toivottavasti ei sentään lihasta, vaikka näillä "ruokailuilla" en yhtään ihmettelisi. Kaverit superdiettaavat ja niiltä lähtee varmaan tuo sama määrä painoa päivässä. No, alas se paino on joka tapauksessa mennyt, joten pois turha valitus.

Tiristetyt kilot löytyvät tuosta oikeasta sivusta ja sinne viikottain kirjaan muutoksen painossa. Mietin aluksi, että voinko kutsua osiota tiristetyiksi kiloiksi, sillä varmasti tulee viikkoja, jolloin paino junnaa tai jopa nousee. Päätin kuitenkin, että tuo käy positiivisesta mielikuvaharjoituksesta, joten sillä mennään.


1 kommentti:

  1. Jospa taas suhteuttaa, niin tuo 1,1 pudotus viikossa on ihan huikean hyvä tulos, taitaapa olla hieman liioiteltua tuo ruokavalion "kurittomuus" :) Eikä kukaan kyllä päivässä tuota pudota, ainakaan läskiä, nestettä ehkä..

    VastaaPoista