tiistai 9. huhtikuuta 2013

Makaronilaatikko with a twist ja väsynyttä liikuntapohdintaa

Tein tänään makaronilaatikkoa, johon ihan itse keksin lisätä pinaattia. Se oli todella hyvää. Olen yllättynyt. Se ei edes kaivannut ketsuppia. Ihan vähän sitä kuitenkin laitoin. Varalta, että jos se jossain vaiheessa alkaisi tökkiä ilman. Tapojeni orja? Pois se minusta.

pinaatti-makaronilaatikko
Kuvassa pinaatti ei oikein pääse esiin, mutta kyllä ne hiukkaset siellä ovat.

Ennen kuin lisäsin pussin pakastepinaattia jauhelihan sekaan, googlasin, onko joku muukin keksinyt saman idean. Jos olisi, rohkenisin varmasti itsekin kokeilla. Olihan sen. Ihmettelenkin, miksi en ole kuullut asiasta aiemmin. Ehkä koska keittiö ei ole lempipaikkani kotona. (Sohva on, mutta shhhh, ei kerrota kenellekään.)

Sitten muihin aiheisiin. Tai siis siihen suosikkiaiheeseen. Liikuntaan. Olen fyysisesti ihan poikki. Aika tyypillistä tiistaille, koska kehossa tuntuu maanantain salitreeni, baletti ja tämänaamuinen uinti. En saanut parastani irti uinnissa, sillä yläselkä, ojentajat ja vatsalihakset olivat kipeinä eilisestä. Vedot tuntuivat todella raskailta.

Mietinkin, että tässä sen näkee, että kaikkea ei voi saada yhtä aikaa. Jos treenaa salilla voiman ja lihasten kasvu mielessä, vartalo ei seuraavana päivänä ehkä ole parhaassa iskussa uintia tai juoksua ajatellen. Mielessä kävi jopa hurja ajatus, että mitä jos jossain vaiheessa muuttaisin tärkeysjärjestystä salista uintiin, silloin juoksukin olisi varmaan nostettava salin edelle. Vielä en innostunut.

Niin, se juoksukin. Tänään melkein pitäisi lähteä lenkille, jotta saisin luotua lenkeille jonkinlaisen säännöllisen rytmin. Mutta, mutta. Pohkeet ovat vieläkin lauantain lenkistä kipeät ja huomenna on jalkapäivä salilla. Ei siis paras mahdollinen lenkkipäivä väsyneelle. Mutta jos ei tänään, niin sitten se menee torstaille ja silloin on jo melkein viikon tauko. Järkevänä lähtisin kävelylle.

Ihan lopuksi; kynsissäni on viikon vanha shellac-geelilakka ja edelleen kuin vasta laitetut, kahdesta uintikerrasta ja muutamasta kolhusta huolimatta. Mahtavaa.

Kynsissä pinkki shellac-geelilakka.
Väri ei kuvassa pääse oikeuksiinsa.
Se on selkeästi "räikeämpi", menee neon-sävyiseksi sopivassa valaistuksessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti