lauantai 13. huhtikuuta 2013

Trendipannareita ja lepoa

Mitäs sitä tänään? Pitäisi pitää lepopäivä, eikä ole mitään suunnitelmia. Aloitin aamun testaamalla trendipannaria eli sitä, johon tulee vain kananmunia ja banaania. Tein sen pelkistä kananmunan valkuaisista, sillä törmäsin lopultakin Two Chicks -tölkkiin Sellon Cittarissa ja piti päästä testaamaan. Kannattaako valkuaiset ostaa erikseen purkissa ja maksaa siitä? Tiedä häntä, mutta kätevää se oli, eikä tullut huonoa omaatuntoa siitä, että heittäisi ruokaa roskiin. Tavallisesti syön kananmunani kyllä keltuaisineen päivineen. 

Banaani, Two chicks -munanvalkuaisia, kaneli, kardemumma, kookosöljy.

Maustoin pannaritaikinan vielä kardemummalla ja kanelilla ja voi että ne olivat hyviä! Rumia ja yllättävän hankalat paistaa (oletan, että johtui osaksi siitä, että käytin pelkkiä valkuaisia), mutta ihanan pehmeitä ja makeita. Tällaiselle sokerihiirelle oikeasti todella herkullinen ja täyttävä aamu- tai välipala. Tai iltapala. Tai lounas. Tai päivällinen. 

Paistaminen oli vaikeaa, joten rumia ne olivat, mutta hyviä.
Mietimme yhdessä PT:n kanssa eilen, mille päiville minun kannattaisi juoksulenkkini ajoittaa. Suunnitelmani kolmesta juoksulenkistä viikossa tyrmättiin kylmästi. Ainakin toistaiseksi kaksi lenkkiä viikossa saa kuulemma riittää. Niin saan pidettyä myös yhden ihan rehellisen lepopäivän. Toinen lenkeistä pitäisi tehdä peruskuntosykkeillä. Koska se sykealue ei minulla ole kovin laaja, niin kai se on hyväksyttävä, että sinne väliin tulee niitä kävelytaukoja. Ärsyttävää. Jotain tabataakin Ronny vilautteli juoksumatolla tehtäväksi. Yök, yök, yök. Mutta kehitystä, kehitystä, kehitystä. Siksihän minä PT:lle maksan, että hän vie minut pois mukavuusalueeltani ja pakottaa tekemään asioita, jotka auttavat kehittymään.

Mutta tämän päivän ohjelma. Pitäisikö käydä pitkästä aikaa leffassa? On niin sateista ja harmaatakin. Siellä menisi nyt Tompan Oblivion. Taisin viimeksi käydä katsomassa kyseisen herrasmiehen Jack Reacherin, mikä kertoo, kuinka huolestuttavan vähän kannan nykyään rahojani Finnkinolle. Toisaalta piiiiitkästä aikaa siellä menisi myös kiinnostavalta vaikuttava romcom, I Give It a Year - Vuoden se kestää. Tai sitten vähän fantasiaa Oz the Great and Powefulin merkeissä. Hasbro-action takaisi puolestaan silmäniloa G.I. Joe: Retaliation:ssä, 2D:nä tietysti.

1 kommentti:

  1. Siis nam. Määkin olen noitten tekemistä suunnitellut jo jonkin aikaa ja jos vaan yhtään on inspistä niin tänään teen meille iltapalaksi. Tykkään ihan hirveesti kaikenlaisista lätyistä ja pannareista ja vohveleista nam nam. =)

    VastaaPoista