perjantai 23. marraskuuta 2012

Sekalaisia ajatuksia salilla

Jee, uusi ohjelma. Jatkan kaksijakoisella ja pääliikkeetkin pysyvät suunnilleen samoina. Eroja tulee kyllä muista jutuista. Myös suoritustekniikoista. Suorin jaloin maastaveto jäi valitettavasti pois. Se on yksi lempiliikkeistäni. Olenhan 110 prosenttisen varma, että juuri se on vahvistanut takareisiäni. Se, eikä mikään muu. Kävin PT:n kanssa läpi liikkeiden suoritustekniikat ja voin ilokseni kertoa, että tekniikat ovat hallussa. Taisin myös yllättää positiivisesti käyttämieni painojen ja vatsalihasten kunnon suhteen. Minulla tosin tuntuu olevan epätavallisen raskaat painot hauis- ja ojentajaliikkeissä verrattuna rintaan... Pienet tissit, minkäs teet.

Harmi vain, että en pääse ensi viikolla salille testaamaan ohjelmaa. Polttelisi oikein, mutta työmatka sotkee kuviot. On kai Saksassakin saleja, mutta minulla ei taida olla aikaa. Bikilat lähtevät tosin mukaan, jos juoksulenkille ehtisi. Saisi edes kestävyystreeniä ja pohkeet taas jumiin.

Jumeista puheen ollen. Pakarat. Olen hierotuttanut jalkojani ja pakaroitani säännöllisesti muutaman kuukauden ajan ja venyttelen kunnolla pari-kolme kertaa viikossa. Siitä huolimatta ne jumittavat koko ajan. Pitäisi oikeasti saada pakarat ja takareidet auki, jotta selkävaivat helpottaisivat ja liikelaajuudet paranisivat. PT:n neuvosta pistin pallon pyllyn alle ja hieroin pakaroita sitä vasten. PT sanoi, että löytyisi kipupisteitä. Löysin vain yhden. Se oli koko gluteus maximuksen kokoinen. Molemmilla puolilla sama juttu. Great. Eipähän lopu hommat tässä kropassa kesken.

Loppuun sitten miete pukkarin puolelta. Tälläydyin suihkun jälkeen sen verran, että kehtaisi konttorille lähteä. Seurasin sivusilmällä nuorta naista, joka oli vasta menossa salille, mutta jonka valmistautuminen sinne kesti suunnilleen yhtä kauan kuin minun laittautumiseni. Tupeerattiin tukkaa ja peiteltiin ihon pikku virheet ja oiottiin vaatteita. Lopputuloksena oli kyllä varsin hemaiseva neiti, mutta olisi hauska tietää, antoiko hän meikin sotkeentua ja hiusten kastua hiestä treenatessa vai lukikohan hän lehteä reiden loitontajia ja lähentäjiä laitteessa treenatessaan. Älkää minusta välittäkö, olen vain kateellinen, koska oma salilook on punainen ja hikinen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti