perjantai 2. marraskuuta 2012

Tanssijalka vipattaa

Minulla on ne muutamat kerrat jäljellä Step Upin kymppikortista ja olen tällä viikolla kaksi kertaa yrittänyt saada niitä käytettyä vähemmäksi. Aikuisten alkeiskurssit ovat harmillisen aikaisin, mutta eilen ja tänään työt olisivat sallineet tunnit. Eilen jäi show-tunti kuitenkin väliin, koska bussi oli älyttömän myöhässä. Ärsyttävää. Päädyin siis Myyrmanniin juoksuvaatteita talven varalle katselemaan. En kuitenkaan jaksanut kokeilla mitään, joten kauppaan jäivät ainakin toistaiseksi.

Tänään lähdin ihan Helsinkiin asti, vaikka vettä satoi ja olisi ollut kivempi jäädä kotiin. Olin paikalla hyvissä ajoin, mutta opettaja oli sairastunut, joten tunti oli peruttu. Step Up ei valitettavasti verkkosivuillaan ilmoittele viime hetken muutoksista, joten tein siis parin tunnin reissun ihan turhaan. No, olen asunut vuosia tanssikoulun kulmilla, joten oli pitkästä aikaa ihan hauska nähdä niitä maisemia, vähän haikeaakin ehkä. Jännä, miten sitä urautuu kulkemaan tiettyjä reittejä ja niinkin keskustan tuntumassa olevat kaupunginosat kuten Hakaniemi, Kallio ja Sörnäinen jäävät unholaan. Pitäisi joskus viettää kunnon turistiviikonloppu Helsingissä.

Tällä viikolla tanssisaldoksi jää siis tiistain reggaeton EtnoFitnessillä. Ollaan tehty siellä nyt muutama viikko kivaa, mutta aika pitkää sarjaa. Haasteena on siis muistaa askeleet. Ensi viikolla aloitetaan kuulemma uusi sarja. Hauskaa. Keväällä haluan ehdottomasti jatkaa reggaetonia ja mikäli aikataulut sallivat, otan lisäksi tanssitekniikkatunnit. Nekin EtnoFitnessillä.

Nyt kuuntelen Spotifystä slovareita, vähän vaihtelua raskaammalle rokille. Mietin, että siitä on aikaa, kun olen tanssinut hitaita. Olisipa se mukavaa. Nyt kaikki, joilla on kotona kaksilahkeinen, pistäkää joku hempeä biisi soimaan ja hakekaa se tanssimaan. Mike Renon ja Ann Wilsonin Almost Paradise Footloosesta on ihana, jos ehdotuksia kaipaatte.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti